Општина Врапчиште

AKTIVITETET

Hapet çerdhja për fëmijë në fshatin Vrapçisht

Në solemnitetin e organizuar nga ana e drejtoreshës së çerdhes znj.Nevrie Dalipi morën pjesë Kryetari i Komunës së Vrapçishtit z.Isen Shabani, këshilltarët e…

Kryetari i Komunës së Vrapçishtit në takim me kryetarët e Komunave të Pollogut dhe kompaninë…

Sot, në Komunën e Zhelinës përfaqësues të korporatës amerikane ITM Controls d.o.o me seli në Bosnje dhe Hercegovinë realizuan takim me komunat e Zhelinës,…

Kryetari i ASH z.Ziadin Sela dhe Kryetari i Komunës së Gostivarit z.Arben Taravari në vizitë në…

Gjatë ditës së sotme patëm rastin dhe nderin që me viziten e tyre të na nderojnë dhe respektojnë Kryetari i Aleancës për Shqiptarët z.Ziadin Sela dhe Kryetari i…

Kryetarët e Komunave të rajonit të Pollogut mbajnë takim në Komunën e Vrapçishtit në lidhje me…

Përfundoi takimi i kryetarëve të komunave të rajonit të Pollogut. Kryetari i Komunës së Vrapçishtit z.Isen Shabani ishte nikoqir i takimit të krerëve të…