Општина Врапчиште

Këshilli Komunal

 

Emri dhe mbiemri Vendbanimi Partia
Emir Durmishi Negotinë ASH
Nuhi Ademi Dobridoll ASH
Mirlinda Vejseli Negotinë ASH
Zudi Hamidi Senakos ASH
Agim Bajrami Gradec ASH
Artina Qazimi Dobridoll ASH
Bekir Elezi Vrapçisht TDP
Muhamer Musai Vrapçisht TDP
Muarem Memeti Vrapçisht TDP
Sani Lushi Vrapçisht TDP
Selvishe Osmani Dobridoll BESA
Senad Ameti Gradec BESA
Nebi Rexhepi Negotinë BDI
Florije Bilalli Negotinë BDI
Fejzullah Fejzulla Gradec BDI
Elif Çelik Vrapçisht BDI
Fikret Halimi Toplic BDI
Arben Seferi Dobridoll BDI
Vojçe Isakoski Zubovc LSDM